Diensten

De diensten die wij bieden zijn allen gerelateerd aan Microsoft Dynamics 365 Business Cental. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende diensten.

 

Op zoek naar een dienst, die niet in de lijst genoemd wordt? Neem dan contact met ons op. Wij staan open om alles met u te bespreken. Mochten wij niet aan uw wensen kunnen voldoen, dan zullen wij dat altijd van tevoren aangeven.

Applicatiebeheer

Een ERP programma als Microsoft Business Cental wordt over het algemeen intensief gebruikt. Om dit in goede banen te leiden is goed applicatie beheer noodzakelijk.

 


Rapportages

Iedere klant wil zijn eigen layout en uitstraling van de rapportages en documenten. Dit kunt u door ons aan laten passen.


uitbreidingen

Erg tevreden over Business Cental, maar mist u toch nog net dat beetje functionaliteit? Ook dat kunnen wij voor u oplossen door het uit te breiden.

Migraties

Migraties naar de nieuwste versies van Business Cental kunnen vrij complex zijn. Hierin kunnen wij u assisteren.koppelingen

Microsoft Dynamics Business Cental kan vaak gekoppeld worden met andere applicaties of externe tools. Dit koppelen behoort ook tot ons diensten pakket.